Salon infrumusetare Bucuresti

office@saloncatinca.ro

Cariere

Suntem mereu in cautare de oameni noi care doresc sa lucreze pentru unul dintre cele mai mari si performante saloane de infrumusetare din Bucuresti. Poti aplica pentru ce post iti doresti, lasandu-ne un CV. In momentul in care vom avea un post disponibil te vom cauta!
Momentan cautam oameni pentru posturile afisate mai jos (click pe postul dorit pentru mai multe informatii).
Completeaza formularul de mai jos pentru o sansa de a lucra intr-unul dintre cele mai moderne saloane din Bucuresti!

Cine sunt si cu ce se ocupa?

Barbierul sau frizerul trebuie sa modeleze, sa ajusteze si sa întretina barba si parul clientilor. Frizerii pot deveni specialisti în negocierea,  fie cu doamnele, fie cu domnii, în ceea ce priveste moda coafatului.

Care sunt îndatoririle postului?

Obligatiile includ: – barbieritul, spalatul parului si coafatul în functie de cerinte – uscarea parului si a barbii – ajustarea lor la un stil modern – taierea barbii – masaje capilare – procedee de regenerare a parului – samponare si aplicarea de balsamuri – uscarea parului, a barbii, a sprâncenelor – crearea de tunsori moderne.

Cine sunt si cu ce se ocupa?

Coafeza trebuie sa efectueze activitatile specificice calificarii la cel mai inalt standard profesional. Coafezele pot deveni specialiste în negocierea, in special cu doamnele, în ceea ce priveste moda coafatului.

Care sunt îndatoririle postului?

In atributiile coafezei intra: tunsul, vopsitul, spalatul parului, coafatul, bigudatul, permanentul etc.

Cine sunt si cu ce se ocupa?

Munca unui pedichiurist sau manichiurist este de a acorda îngrijiri profesionale picioarelor (sa faca pedichiura) si mâinilor (sa faca manichiura), în general sa se ocupe de unghii. Acestia pot fi si persoane fizice autorizate.

Care sunt îndatoririle postului?

Munca include: sa stearga cu acetona, sa taie si sa pileasca unghiile – sa faca masaj la mâini – sa înlature pielitele, colturile si bataturile – sa unga pielea – sa spele picioarele si sa îndeplineasca alte munci pentru îngrijirea mâinilor si a picioarelor – sa administreze bai speciale.

Cine sunt si cu ce se ocupa?

Cosmeticienii si lucratorii din saloanele de frumusete fac munca de profesionisti în tratamentul de întretinere a tenului.

Care sunt îndatoririle postului?

Sa examineze din punct de vedere profesional tenul si sa decida ce tratament si ce produse se pot aplica – sa curete si sa supuna tenul la baia de aburi – sa îndeparteze parul nedorit – sa faca masaje cosmetice – sa pregateasca si sa aplice creme faciale – sa aplice machiaje profesionale – sa dea sfaturi despre tratamentul cosmetic al tenului – sa faca teste si sa recomande cosmetice noi – sa faca machiaje pentru filme, televiziune, teatre (unde sunt cunoscuti sub numele de machiori) – si sa se ocupe de comandarea si cumpararea cosmeticelor.

Completeaza formularul

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Postul dorit (obligatoriu)

Ataseaza CV (.pdf, .doc, .docx) - obligatoriu

Mesaj

Cod verificare captcha

Free WordPress Themes, Free Android Games