Salon infrumusetare Bucuresti

office@saloncatinca.ro

Salon coafor

salon coafor bucuresti

Cum ne aranjam parul

Salon coafor Catinca Beauty Style

Tunsoarea, dar si modul in care ne aranjam parul infulenteaza forma fetei, asa ca doamnele trebuie sa fie foarte atente cand vine vorba de parul lor. Doamnele mai plinute ar trebui sa poarte coafuri care subtiaza fata si care mascheaza zonele proeminente, dand senzatia ca forma fetei este un pic mai alungita. Desigur, exista foarte multe variabile pe care trebuie sa le luam in calcul atunci cand ne alegem coafura, cum ar fi:

  •  Lungimea parului
  • Textura parului
  • Tipul parului (gras, uscat, deteriorat, normal)
  • Varsta
  • Stilul de viata
  • Ocupatia

Pentru sfaturi si tunsori personalizate vino la salonul nostru de coafor, la Catinca Beauty Style. Stilistii nostri iti pot recomanda si aplica tunsoarea potrivita in functie de toate variabilele de mai sus. Te asteptam!

Salon Coafor

Salon coafor Catinca Beauty Style
Vrei sa arati bine pentru tine si pentru persoanele din jurul tau, sa devii o aparitie atragatoare din toate punctele de vedere? Cand este vorba de frumusete, un par ingrijit este unul dintre cele mai importante aspecte, un aspect caruia trebuie sa ii acordam o importanta deosebita prin modul in care ne coafam.

Stilistii nostri de la salonul de infrumusetare Catinca Beauty Style va stau la dispozitie pentru a va oferi un look ce va evidentiaza farmecul. Va putem oferi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste parul dumneavoastra, oferindu-va servicii de calitate prin tunsori stilate si coafuri moderne sau clasice, elegante.

La salonul Catinca Beauty Style, folosim doar produse profesionale de cea mai inalta calitate. Stilistii nostri vor avea grija ca parul tau sa fie tuns si coafat perfect, pentru ca tu sa arati asa cum iti doresti.

salon coafor bucuresti
Free WordPress Themes, Free Android Games