Salon infrumusetare Bucuresti

office@saloncatinca.ro

Salon Cosmetica si Machiaj

salon cosmetica bucuresti

De ce sa mergem la salon de cosmetica / machiaj

Salon cosmetica - Catinca Beauty Style

In general doamnele sunt dispuse sa indure durere, lipsuri, disconfort pentru a arata cat mai bine. Cu toate acestea, adesea nu se aleg cele mai bune metode pentru corpul nostru, greseli ce pot fi de lunga durata sau uneori chiar ireversibile. Cele mai intalnite greseli facute de doamne din punct de vedere al sanatatii pielii sunt urmatoarele:

1. Demachiarea se face in fiecare seara! Oricat de obosita ai fi, nu lasa demachiarea pentru „maine”, asta daca tii intradevar la sanatatea pielii tale. Efectele negative ale demachierii de a doua zi pot fi iratatii, inflamatii si chiar aparitia acneelor. Se recomanda ca inainte de culcare sa va demachiati, sa va curatati tenul si eventual sa aplicati o crema hidratanta potrivita tenului dumneavoastra.

2. Unele doamne folosesc in exces fardul pentru obraz. Fardul pentru obraz este folosit pentru a da un plus de viata chipului tau si eventual de a corecta usor forma fetei. Totusi, unele doamne folosesc acest fard din abudenta in incercarea fara rost de a sculpa nasul, ovalul fetei, pometii, maxilarul etc.

3. Aplicarea rimelului Rimelul se aplica plimband periuta de-alungul genelor de la radacina spre varf. Se asteapta uscarea primului strat si abia apoi se aplica cel de-al doilea strat. Daca sunteti nevoita sa aplicati mai multe straturi, rimelul folosit este de o calitate inferioara sau a expirat.

Pentru alte sfaturi va asteptam in salonul de cosmetica & make-up Catinca Beauty Style din Bucuresti. Profesionistii din domeniu va vor da cele mai bune sfaturi cu privire la modul in care trebuie sa va intretineti tenul, tipul de machiaj potrivit pentru dumneavoastra si nu numai. Va asteptam!

Salon Cosmetica

Salon cosmetica & Makeup Catinca Beauty Style
O piele uniforma cu aspect stralucitor, o piele curata, un ten tanar luminos si fara probleme, un ten de invidiat indiferent de varsta sau anotimp sunt cu siguranta beneficiile pe care vi le doriti sa le obtineti de la cosmetician.

Pentru a va ajuta sa aratati mereu asa cum va doriti, salonul Catinca Beauty Style din Bucuresti va pune la dispozitie servicii de:

  •  Tratamente faciale
  • Diminuare a ridurilor
  • Tratamente cosmetice pentru acnee
  • Masti
  • Make-Up profesional

makeup machiaj
Free WordPress Themes, Free Android Games