Salon infrumusetare Bucuresti

office@saloncatinca.ro

Salon Manichiura

 salon manichiura

Ingrijirea unghiilor

Salon manichiura Catinca Beauty Style

In manichiura trebuie respectate 3 reguli principale din punctul nostru de vedere:

  •  Unghiile sa fie sanatoase
  • Instrumentele sa fie sterilizate
  • Culorile sa fie bine alese

O unghie sanatoasa ar trebui sa aiba culoarea roz translucid, cu suprafata usor convexa.

O unghie sanatoasa creste cu aproximativ 0,1mm pe zi la maini. Aspectul unghiei(aparitia santurilor, petelor albicioase, pierderea transparentei, decolorarea sau colorarea excesiva, ingrosarea, ruperea unghiei) poate fi modificat din cauza unei afectiuni cardio-pulmonare, a unei boli generale, a unei infectii locale. Cand are loc o astfel de modificare va recomandam sa consultati dermatologoul.

Pentru a avea unghii sanatoase va recomandam consumul alimentelor bogate in fier, zinc si acizi grasi esentiali.

salon manichiura sector 5 unghii false

Salon Manichiura

Salon manichiura Catinca Beauty Style
O mana frumoasa, cu piele catifelata si sanatoasa. O manichiura ingrijita ce arata perfect in orice moment al zilei constituie un atu pentru orice persoana.

Frumusetea mainilor nu poate fi deplina daca unghiile nu sunt bine ingrijite si sanatoase. Modul in care este facuta manichiura unei femei iti poate spune cat de mult se ingrijeste sa arate impecabil in orice situatie.

Pentru ca dumneavoastra sa aveti cele mai frumoase si sanatoase unghii, salonul Catinca Beauty Style din Bucuresti va asteapta cu personal specializat si la curent cu tendintele in domeniu sa va ofere o manichiura impecabila, in pas cu moda – realizate cu produse profesionale.

salon manichiura bucuresti

De ce sa vii la un salon de manichiura

Salon manichiura Catinca Beauty Style
Felul in care arata unghiile ofera o imagine asupra personalitatii tale, fapt pentru care manichiura reprezinta un detaliu ce nu trebuie neglijat. Deci, inainte de a te gandi sa-ti faci singura manichiura iti recomandam sa citesti efectele negative pe le poate avea o manichiura executata incorect.

1. Taierea cuticulelor te poate afecta pe termen lung. Profesionistii de la salonul Catinca Beauty Style vor impinge cu grija cuticulele indepartand doar tesutul mort.

2. Dezinfectarea cu raze ultraviolete a instrumentelor nu este suficienta. Dupa fiecare folosire, instrumentele utilizate de manichiurista trebuie dezinfectate manual cu substante lichide si cu dispozitive speciale cu raze ultraviolete.

3. Pilirea incorecta poate distruge unghiile.

Pentru mai multe detalii cu privire la santatea unghiilor, dar si la ultimele tendinte te invitam la salonul de manichiura Catinca Beauty Style, unde specialistii nostri iti vor sta la dispozitie!

Free WordPress Themes, Free Android Games