Salon infrumusetare Bucuresti

office@saloncatinca.ro

Solar – Salon de Bronzare

Recomandari si mituri

Salon de bronzare / Solar

Nu este necesar sa folosesti creme ecran la sedintele de bronzare din salon. In schimb, recomandam folosirea acceleratorilor de bronzare ce contin melanina, agenti de hidratare si antioxidanti.

Nu recomandam sa faceti dus sau baie inainte cu o ora sa veniti la solar si cu doua ore dupa expunerea la solar (se poate distruge mantaua acida a pielii si pot aparea iritatii si arsuri).

Protejeaza-ti ochii de razele ultraviolete. Acestea provoaca arsuri de retina. Efectele apar in timp, se cumuleaza si sunt permanente. Pentru a evita aceste probleme iti punem la dispozitie ochelari speciali de protectie.

Nu lasa sa treaca foarte mult timp intre sedintele de bronzare, dar trebuie luat in considerare faptul ca dureaza aproximativ 48 de ore pana ce bronzul se va instala. Numarul de vizite si frecventa acestora la salonul de bronzare se stabileste in functie de tipul pielii dumneavoastra.

Expunerea la razele ultraviolete este interzisa persoanelor care folosesc medicament ce produc fotosensibilitate, femeilor insarcinate si celor care au cazuri de alunite maligne.

Bolile de piele, bolile venerice si SIDA NU se transmit prin solar.

Salon de Bronzare - Solar

Salon de infrumusetare Catinca Beauty Style

Vrei sa ai un bronz perfect si sa atragi privirile in orice anotimp?

Salonul Catinca Beauty Style este Solutia.

Bronzul obtinut la aparatele de bronzare este mai placut decat la soarele arzator, dar si mai sigur. Placerea bronzatului la solar este ca permite o expunere completa, deci un bronz mai uniform, mai auriu decat o bronzare necontrolata la soarele natural! O piele bronzata este accesoriul magic care iti da un plus de senzualitate. Bronzeaza-te la salon CATINCA, iar tu te vei simti minunat si pielea ta va atrage toate privirile.

Ce trebuie sa stii despre solar

Salon de bronzare / Solar

Solarul este o incinta (verticala in cazul nostru) dotata cu tuburi de neon care emit raze ultraviolete. In timp ce pielea dumneavoastra este expusa la razele ultraviolete, melanocitele secreta o substanta cu rol fotoprotector de culoare brun inchis, numita melanina.

Dermatologii sustin ca expunerea la razele ultraviolete este periculoasa, insa la fel de adevarat este ca nu exista nicio modalitate de bronzare lipsita de riscuri. Spre deosebire de soare, in solar nu au loc „explozii”, deci nu are loc nici iradierea. In solar, factori precum timpul de expunere, zonele si intensitatea expunerii sunt controlate si dozate intr-un mod eficient, astfel incat efectele negative ale razelor ultraviolete sunt minime.

Salon de bronzare in Bucuresti
Free WordPress Themes, Free Android Games